1250 g
risnudlar 1 broccoli 2 vitlöksklyftor 1 msk olivolja machesallad babyspenat sockerärter 500 g ryggbiff ½ kruka koriander 0,5 knippe bladpersilja 1 röd chili 1 limeKoka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen. Skölj i kallt vatten. Skär broccoli i mindre buketter. Skär även stammen i bitar. Koka snabbt upp i lättsaltat vatten så att den mjuknar något. Häll av vattnet. Pressa i vitlök och blanda ner olja och lite salt. Låt stå och svalna. Lägg sallad och spenat på ett fat. Strimla sockerärterna och strö över. Lägg på nudlar och broccoli. Grilla köttet på grillen. Låt svalna lite innan du skär det i skivor och lägger på salladen. Hacka koriander och persilja. Finhacka chili och strö över tillsammans med örterna. Pressa över saften från lime. Krydda med salt och peppar.
Enkelt gott och grillat med hängmörad ryggbiff, klyftpotatis och svampsås. Ryggbiff. Lägg i ugnssäker form och häll på olivolja, blanda och salta med flingsalt
Krydda med salt och peppar. Vänd och pensla med hoisinsås ett par gånger. Häll av nudelvattnet och blanda med grönsakerna och grovhackad koriander eller bladpersilja som jag föredrar
1 kg ryggbiff salt svartpeppar. 1 kg ryggbiff salt svartpeppar. Bearnaisesås1,5 dl vatten 1,5 dl vitvinsvinäger 1 gul lök, grovt hackad 300 g smör 3 äggulor 1 kruka persilja, grovt hackad tabasco chilipulver
Låt ryggbiffen vila en stund innan det serveras. Blanda allt och smaka av med salt och socker. Tvätta potatisen noga och koka mjuk med skal i saltat vatten
Men vi börjar idag med en grillad fläskytterfilé med en lite het glaze. Börja med att blanda alla ingredienser till glazen i en kastrull och koka upp och låt det sedan svalna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.