Heat up the oil in wok and deep-fry the chicken cubes until golden brown. In a small bowl, combine light soy sauce, sugar, cooking wine, chili oil and salt to make the stir-frying sauce
Toppa General Tso´s kycklingen med sås och salladslök,servera med ris och krispig rättiksallad. Sjud i 8-10 minuter. Stek kycklingen frasig 2-4 minuter per sida,eller tills den är genomstekt
Ingredienser Portioner. 4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Men som sagt - ta det ni tycker är godast, eller det ni behöver göra er av med i kylen. Min nudelsoppa blev helt sinnessjukt god - och då utgick jag från snabbnudlar som jag inhandlat för 0. 30-40 g stekt kyckling. 3-4 champinjoner. Låt koka cirka 2-3 minuter. Häll 3-4 dl vatteni en kastrull. 30-40 g stekt kyckling. 3-4 champinjoner
När jag lagar såsen lagar jag alltid dubbel sats, tar lika lång tid och sedan kan man frysa den till nästa gång man är sugen på Pulled chicken eller pulled pork
OCH av Chicken Tikka Masala (som jag idag ätit till middag för tredje dagen i rad. Har man nu inte en Crockpot, så kan man givetvis laga sin Chicken Tikka Masala i en alldeles vanlig gryta, men då får man nog minska tillagningstiden till ca en timme
Pulled Chicken. Frågan var innan vilket som är bäst, Pulled Pork eller Pulled Chicken. Fast Pulled Chicken var absolut inget fel på och smaken var toppen
Servera med Jasmin- eller Basmati ris. Pressa saften från limefrukterna över kycklingen i en bunke och rör om lite med händerna så det marineras låt stå ca 1-2 min (kycklingen antar en vitare färg)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.