Pensla fisken med smör-&rapsolja och krydda med salt och peppar. Grilla fisken 3 – 4 min på varje sida. 500 g fiskfiléer t ex gös, regnbåge. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g fiskfiléer t ex gös, regnbåge 1 msk Arla® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Kräfttsatsiki
Stek fisken på ett grilljärn eller grilla på en grill. Fiskfilé med het mangoröra och syrlig limesås 4 portioner600 g fiskfilé, t. ex lax eller makrill2 msk smält smör1 tsk salt1 krm malen svartpeppar1 pressad vitlöksklyftaBlanda samman och pensla fisken. Fiskfilé med het mangoröra och syrlig limesås 4 portioner. 600 g fiskfilé, t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.