Servera sedan grönsaksröran tillsammans med de grilladefiléerna och den nykokta pastan. Grilla filéerna i ugnen i ca 10-12 minuter. Häll olja i pannan och fräs grönsakerna och häll sedan i de krossade tomaterna och krydda med salt, peppar, cayennepeppar och en nypa socker och låt alltsammans koka i 10 minuter. 4 st Hälsans Kök GrilladeFiléer
Servera med ris och grillad grönsaker och såsen till blir Tsatsiki,. Blanda ingredienserna i marinaden väl och marinera kycklingen i minst två timmar i burk med lock i kylskåp
Efter många timmar på vift smakade det gott med lite mat på kvällen. Varmrätten blev det ingen bild på men i all enkelhet helgrillade vi en fläskfilé som hade marinerats i diverse godsaker, hasselbackspotatis och Lohmanders Café de Paris-sås
Servera med kokt ris och strö gärna över färsk Timjan. 1 grillad kyckling. Sätt ugnen på 225 grader. Skär kyckling, paprika, purjolök och tomater i bitar
Glacerad vildsvinsfilé. Ugnspotatis med "crunchy" salvia. Vildsvinsfilén blev magiskt god. Jag lät sedan köttet vila i folie medan jag tog fram övriga ingredienser på bordet
En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grilladfläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Grillad några citronklyftor och servera med basilka-aioli och lite ripplad balsamicocremé. Pensla tonfisken med olivolja, rivet skal av citron eller lime och rikligt med havssalt innan grillningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.