Grillad entrecôte med bearnaisesås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 entrecôter, ca 2 cm tjocka
  • 1 msk rapsolja
  • salt, svartpeppar
  • 150 g smör
  • 1 schalottenlök
  • 8 krossade vitpepparkorn
  • 1 tsk torkad dragon
  • 1/2 dl vit vinäger, gärna chardonnayvinäger
  • 1/2 dl vatten
  • 3 äggulor
  • 1 msk finhackad persilja
  • salt, vitpeppar
  • 800 g fast potatis, t ex Asterix
  • 1 msk olivolja
  • flingsalt
  • 1 tsk torkad timjan
  • 250 g små plommonkvisttomater
  • 1 msk olivolja
  • flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.