Servera medkyckling och salsa. Skär kycklingfiléerna i fyra delar och lägg i en bunke. Ta bort från värmen och tillsätt farinsockret och cayennepeppar som får smälta lite ihop med vitlöken
Färsk kycklingfilémed smak av rökig chipotle och glaze. Jag gjorde som receptet men dekorerade enbart med koriander, eftersom jag inte är så förtjust i för mycket smak av korinder
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.