Jag har läst lite överallt om att man bör baka någonting nu under slutet av graviditeten för att ha fika i frysen när folk kommer och ska kika på bebisen
Den är känd för att motverka illamående, särskilt vid åksjuka, sjösjuka eller graviditet. Tjock, krämig och god med lite sting från den färska ingefäran
Det blir så automatiskt i detta hushållet eftersom vi lagar det mesta av maten i gjutjärnsgrytor (jag behövde aldrig äta järntillskott under graviditeten
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Sen kom graviditeten och mitt hat mot kyckling som följer med detta. Snabbt och lätt är som vanligt min filosofi i vardagsmaten och med två små bebisar här hemma är det nu mer än någonsin mitt matmantra
Det här inlägget bygger på Evas fråga, så vi börjar med den . Jag har själv gått ner mycket i vikt med LCHF efter mina graviditeter (36 resp 25 kilo på 6 resp 7 månader)
Nu när vi är hemma hela familjen eftersom jag är sjukskriven pga jobbig graviditet och Oskar är föräldraledig så äter vi ju alltid frukost tillsammans hemma på morgonen
Efter graviditeterna blev det bara värre. Som tonåring slängde jag i mig två skivor vitt bröd med margarin på morgonen för att frukosten är dagens viktigaste mål och för jag inte skulle drabbas av blodsockerfall
Det fjärde steget håller du för resten av ditt liv, om man inte som jag har gått upp i vikt efter en graviditet, för då räcker det med att vara ett år i sista fasen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.