Grattis gubben
Växelhäxans Bak & Matblogg
Växelhäxans Bak & Matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g smält smör
  • 2,5 dl strösocker
  • 3 ägg
  • 2 citroner
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk bakpulver
  • 0,5 dl grädde
  • 4 dl vetemjöl
  • 25 minuter
  • 175 grader
  • 100 g rumsvarmt smör
  • 1 ägg
  • 1 dl strösocker
  • 3 dl vetemjöl
  • 20 bitar och
  • 2 ägg
  • 1 dl socker
  • 75 g smält smör
  • 100 gr marabou mjölkchoklad
  • 100 g mörk choklad
  • 2 msk vetemjöl
  • 175 grader ca
  • 15 minuter
  • 2 ägg
  • 1½ dl rörsocker strö
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 3/4 dl hett vatten
  • 2 dl blåbär
  • 3 msk rörsocker strö
  • ½ tsk kanel
  • 200 grader
  • 40 minuter
  • 100 g smält margarin
  • 2 ägg
  • 1,5 dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 dl mjölk
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 nypa salt
  • 50 g riven blockchoklad
  • 250 g blåbär
  • 1 påse krossad mandel
  • 50 gr riven blockchoklad
  • 3 ägg
  • 3 dl socker
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ dl vatten
  • 125 gr smält smör
  • ½ dl socker
  • 3 msk vaniljsocker
  • 2 msk kakao
  • 2 dl vispgrädde
  • 175 grader smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.