Lägg upp chèvrepaketen och fikon. Skölj fikon, dela dem i fjärdedelar. Hustrun blev helt lyrisk över mitt påhitt att kombinera chèvremed serrano och balsamicoreduktion
Skala rödbetorna genom att gnida av skalet med händerna eller skrapa med skalkniv. Blanda chèvre, färskost, honung och peppar och klicka över rödbetorna
Gratinerad camembert medfikon och hasselnötter, foto. Dela fikonen i kvartar. Det här är ett fantastiskt gott tillbehör att komplettera kräftskivan, födelsedagsfesten eller nästan vilket firande kalas som helst med
Toppa medchèvre skivorna. Låt rödbetorna svalna något innan du skalar dem med händerna. Skala chèvren. Koka rödbetorna i lätt saltat vatten i 20-30 minuter, känn med sticka om de är klara. Gratineringen är klar när chèvren fått fin gyllenbrun färg (2-3 minuter). 200g chèvre (så omogen som möjligt)
) Helt utan anledning, bara för att de anhöriga ville visa lite välvilja, omtanke och säkert ge oss personal ett bevis på att vi gör ett gott arbete med de gamla på vårt vårdboende, fick vi alla personal en julgåva
Lägg chèvre på, akaciahonung och sedan några kvistar färsk timjan. Till det några skivor serranoskinka, avokado och sallad med dressing av olivolja, balsamicovinäger och italiensk salladskrydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.