Årets gravlax får smak av citron, gin, vitpeppar och rikligt med dill. Blanda ihop socker, salt, vitpeppar ochcitronskal, gnid in laxfilerna med den torra blandningen
Blanda kokosen med vaniljsocker och kanel. Här kommer ett förslag på vad man kan göra med dem. Ev kan du doppa klyftorna i lite citronblandat vatten, så behåller de färgen också, men låt då äpplena rinna av och torka till innan du förpackar i burkar eller plastpåsar
Servera laxen med pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
Tillsätt rivet citronskaloch smaka sedan av med pressad citron, salt och peppar. Lägg tillbaka i kastrullen och mixa med örter, crème fraiche (eller majonnäs) och parmesanost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.