Frukt ochgröntpå buffébordet. Hej igen och god eftermiddag. Idag har jag varit iväg och ätit pannkakslunch på Pannkakshuset i Tolg med jobbet, och det var riktigt mysigt verkligen
Jordgubbarna tryter i växthuset och varje skörd blir nu mindre och mindre. Det var precis så att jag fick ihop till en paj häromkvällen när det var så pass fint väder att det faktiskt gick att sitta ute och fika på balkongen i kvällssolen
GÖR SÅHÄR. BÖNTAPENADE på VITA BÖNOR & GRÖNA OLIVER. Jag har faktiskt de senaste månaderna börjat äta alltmer knäckebröd och rågbröd och förutom favoritpåläggen avokado och skivat ägg så är det fantastiskt trevligt med en god röra
Vad sägs om en grymt god grön ärtsoppa med uppfriskande myntaolja och knaprigt kavringströssel. En soppa mitt på dagen passar bra mellan frukost och middag och går oftast snabbt och lätt att fixa till
Låt äggen kallna och hacka dem. Finhacka dill och gräslök. Skölj citronerna och finriv skalet. Blanda ihop ägg, dill, gräslök, citronskal, majonnäs och färskost
Låt äggen kallna och hacka dem. Finhacka dill och gräslök. Skölj citronerna och finriv skalet. Blanda ihop ägg, dill, gräslök, citronskal, majonnäs och färskost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.