Idag gjorde jag en världsgod laxrätt med pepparrot och gräslök, som ni bara måste prova. 150 g Philadelphiaost (jag tog laktosfri)ca 1 msk färsk, finriven pepparrot1 dl färsk, hackad gräslök Salt och pepparGratinera i ugnen på 150 grader i 15-18 minuter
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Här tillsammans med lite paprika och gräslök från min egen lilla kruka i köksfönstret (. Blanda matlagningsgrädde tillsammans med chilisåsen och den klippta gräslöken
Blanda lax, gräslök, Mini Mat, pressad citron, senap och ost. ½ dl gräslök. Sätt ugnen på 225°C. Lägg fiskfiléerna dubbelvikta i en smord ugnssäker form
1 dl gräslök. Sätt ugnen på 225 grader. Salta och peppra torsken. Lägg i smord ugnsfast form. Skär bacon i mindre bitar och hacka lökarna och stek tillsammans några minuter samt låt kallna, strö sedan detta över fisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.