Jag var ute efter somriga smaker och det här blev resultatet. Tårtan är spacklad med grädde och för att chokladglasyren inte skulle smälta grädden när jag skulle dekorera så var jag noga med att den var helt kall innan jag hällde på
Vispa ägg och socker vitt och luftigt i en ren bunke. Blanda mjöl och bakpulver i en annan bunke, sikta ner det i äggblandningen vänd in det försiktigt så inte luften försvinner ur äggblandningen
När det var dags för midsommarfirande förra helgen gjorde jag och min syster Evelina en glutenfri gräddtårta med jordgubbar, körsbär, mynta och ätbara blommor
I dag är det Gräddtårtans dag och jag ska dela med mig av min specialtårta. Tårta består av ljusa tårtbottnar, en fyllning av banangrädde och den andra av dulce de leche/karamelliserad mjölk (kolakräm)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.