Skala morötterna och skär i långa klyftor. Skär bort nedersta delen på stjälken på sparrisen. Strö över pinjenötter och flytta upp formen och stek tills nötterna fått lite färg
Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Jag vet inte om det är allmänt känt bland alla andra matnördar, men JAG hade ingen aning om att man kunde skiva köttet på fel ledd, förrän jag såg en dokumentär om restaurang NOMA i Köpenhamn
Mitt knep för att få dem på det senare viset äratt tillsätta vaniljkräm i smeten. Kokostopparna ärbakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligt saftig delikatess
Då måste du bara testa de här busenkla chokladdoppade lakritsmandlarna (gillar du inte lakrits, är det bara att skippa det såklart), som är inte bara är så simpla att göra utan också helt vansinnigt goda
Jag börjar alltid dagen med en näringsrik smoothie, och det brukar i vanliga fall bli på vad jag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jag är i behov av att tillsätta i min kost för att må bra
Att vad vi äter är viktigt för vår hälsa brukar jag återkomma till och härär ännu en aspekt på det. – Ayurveda är inte bara en diet, det är ett förhållningssätt till livet
En förskola är väl inte det bästa stället att hålla till på om man vill bli frisk fort ( vilket jag behöver bli då jag ska göra ett litet ingrepp i morgon och inte vill komma dit sjuk ) eller smitta andra för den delen
Det är ju inte så svårt att göra om favoriträtten så att den blir lchf vänlig. När jag började för en månad sen med Lchf så tyckte jag det var ganska svårt och krångligt
Först ut är botten. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör. Gör under tiden vaniljkrämen genom att skrapa ur vaniljstången och blanda med sockret i crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.