Rödkål är verkligen både gott, användbart och vackert. Ikväll blev det salladpå strimlad rödkål, förvällda edamamebönor (så vackert ihop), ruccolasallad och smulad fetaost
De allra största kan du skala av ett lager på så blir de inte så sega. Och ändå är där fler prylar i salladen som jag inte fixade att skriva ut i titeln
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Det kan väl inte bli annat än gott, med sådana ingredienser och kryddor. När nu linserna är så prisvärda, då tycker jag man ska satsa lite extra på exempelvis en sådan råvara som cocosmjölk
Strimla zucchini och paprika och kör dem direkt på fatet i mikro, full effekt i 2 minuter. Vispa ihop olja och vinäger och slå det över de varma grönsakerna
v=wpcom-no-pv". Här kommer receptet på en supergod sallad som passar perfekt till grillat och som är ett bra alternativ till den mer traditionella potatissalladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.