Eftersom vi går på en i Ur och Skur-förskola där man inte serverar frukost så existerar liksom inte riktigt alternativet att låta barnen hoppa över frukosten hemma
Ni minns väl hur vi gjorde puré av butternutsquash i förra veckan. Idag ska vi använda en del av purén och göra en söt och krämig pumparisotto till våra småkompisar
För en tid sedan lagade jag Creme Brulee, en av mina favorit efterrätter. små pavlova-botten. Vad är då bättre än att förbereda sig på våren och pavlova-säsongen med mini-marängbotten för pavlova
Riktigt gott om du frågar mig. Rör om ordentligt så att färsen fördelar sig i tomatsåsen. Om du tycker att det är lite för tjockt, så späd med lite av kokvattnet från spagettin
lite vatten om du tycker att purén blir för tjock. Ibland får jag jobba med min blogg i lugn och ro men oftast så har jag en nyfiken snart två-åring som gärna vill vara med
Pressgurka är väldigt gott till men så blev det inte denna gången men väääldigt gott ändå. -) Så jag är långt ifrån trött på köttbullar och jag har inte ett dugg emot att stå en stund och rulla dem, trots måndag kväll efter första arbetsdagen på ganska lång tid
Kikärtor är en suverän proteinkälla för både stora och små. Jag har inte tidigare gett henne burkmat (förutom en och annan Ella’s Kitchen) och ville inte börja nu
För det mesta äter hon numera samma mat som jag och hennes pappa med vissa modifikationer. Om den inte känner för att äta eller ens smaka på något specifik så får man bara digga läget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.