Så smidiga att baka och och så goda. Igår bakade jag även dessa tunna skurna pepparkakor. Den här gången provade jag ett recept från suveränt duktiga Fredrik, känd från Hela Sverige Bakar
De är lätta att baka och jag tycker mandeln gör dem godare. Vanliga pepparkakor i femtieleva former i all ära men personligen föredrar jag denna variant
Tricket är att låta degen vila över natten och sedan baka ut den riktigt, riktigt tunt – resultatet blir krispiga och underbart goda pepparkakor man enkelt föräter sig på
Men goda blev dom och barnen kunde utan större problem var med och baka. Glutenfria pepparkakor har en tendens att pösa upp sig lite så, men knapriga och goda blir de i alla fall
Idag har jag gjort ett gäng smakrika och goda pepparkakor. ) Jag gillar ju att förenkla olika saker så skurna pepparkakor är min favorit helt klart, då slipper man att kavla degen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.