Börja med botten till cheesecaken, mixa digestivkexen till smulor och rör ihop med smält smör. Ta fram tre olika skålar, dela äggula och äggvita i olika skålar
Hon har använt sig av Dulce de Leche Classic i sin Glassmedkrossad choklad och dulce de leche. Värst är det visst om man äter glass, därefter går ut och får kall luft på magen, eller om det drar på magen, då kan det till ochmed köra till sig så illa att man inte kan gå till jobbet dagen efter utan måste spendera den dagen på toa… Har det hänt någon av er
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Gratängen går utmärkt att förbereda och sedan förvara i kylen eller frysen (om du fryser den blir det bäst att vänta med att gratinera den tills den ska serveras)
Kan serveras med vispgrädde eller vaniljsås, men är god utan också. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Mycket godochkrämigmed mycket kolasås. En sak som jag kommer ihåg att min mamma brukade göra är havreflarn och igår när vi skulle äta lite glass kom jag på den briljanta idén att det antagligen skulle passa utmärkt med ett nybakat havreflarn till
Mjuka, krämigaoch farligt goda. Gjort en riktigt god chokladtryffel här i veckan. Gjorde en omgång med mörk choklad och ljuschoklad kryddad med kanel och cayenepeppar, dessa försvann så fort Linus kom hem från jobbet
Det här måste nästan vara det godaste jag någonsin bakat. Den är iaf definitivt den saftigaste, och måhända inte alltför nyttig, och trots att denhåller i evigheter i kylskåpet så varar den oftast inte särskilt länge
Vänd slutligen ner de krossade karamellerna. Denna glass är ännu ett improviserat recept och påminner lite om den här chokladglassen om man ser på ingredienslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.