Det var ett tag sedan som jag bakade småkakormen när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Denna kakan tror jag nästan att alla mina vänner har smakat, och jag vet inte med hur många vänner jag har bakat den medmen vi föråt oss på den här kakan ett tag haha Den är så god så god så god
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammansmed en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken medcreme fraiche blev det denna makalöstgoda kycklinggryta
Jag blöter mina händer och plattar sedan ut degen. Låt stå ca 5 minuter. Grädda i ugn ca 15 minuter. Fördela önskat pålägg på bottnarna och grädda i 250 g tills osten smält och allt fått fin färg. 200 g riven parmesan (Tips är att ta hälften riven mozzarella och hälften parmesan). 4 msk fiberhusk
Häromdagen var jag hos en granne som höll på att baka dessa underbara kakor, jag fick smaka när de kom direkt från ugnen, varma var de något av de godaste jag ätit på länge
Utan tvekan är detta den godaste kladdkakan som jag vet. Den är medapelsinsmak i originalet, men det hoppade jag över denna gången eftersom nu får det gå snabbt i köket när målaren är här
Silviakaka är gott och jag har nu hittat ett recept som passar mig perfekt. Du gör den i en långpanna och den blir ganska hög så man kan skära mindre bitar
Nu är det helg igen och idag har vi varit på invigningen av grillmässan i Kungsträdgården som vi var inbjudna till och det var roligt även fast det ösregnade
När jag smakadesmeten (för det måsteman ju) insåg jag att den skulle bli galet godeftersom den påmindeommammascitronfromage i smaken – dvs perfekt balans mellan syra och sötma
Baka degen precis som när du gör en vanlig bulldeg. Blanda torrjästen med övriga torra ingredienser. Blanda ihop degvätskan med det torra ingredienserna och ta sist i äggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.