Lägg det strimlade köttet i en bunke med soya, kalvfond och vitlök. Fördela kött och marinad ovanpå. Häll såsen över köttet och tillaga i mitten av ugnen, ca 15 minuter
Marinera helst köttet över natten för bästa smak. Blanda ihop olja, soja, sambal, ingefära, hackad eller skivad vitlök och lite salt och peppar till en marinad och häll över köttet i en påse
Det blir mycket lågtempererat nu och det har kanske med att göra att ett kött som får gå på låg temperatur under flera timmar i ugnen blir helt magiskt
Sen är det ju lite söndagsfeeling när man lagar helt kött i ugn. Kött. Finputsa köttet från sega hinnor. Krydda köttet ordentligt med salt, peppar och timjan
Det är bara att steka köttet några minuter och du har super god kebab redo. Jag rekommenderar att du använder färsk kött och inte upptinat färs för att få godast smak
Skiva köttet i tunna skivor och lägg upp det på serveringsfat. Ta ut köttet och häll av marinad 1. Ringla över marinad 2 och ställ köttet kallt ca 2 timmar
Fläskfilé är inte det kött jag väljer i första hand. Men i den här kostymen vaknar köttet till. Stick in en köttermometer så att spetsen sitter i mitten på den tjockaste delen av filén