Blomkålssoppa med parmesan, knaperstekt bacon, rostade pinjenötteroch finklippt ruccola. Denna blomkålssoppa med parmesan, knaperstekt bacon och rostade pinjenötter är en sådan där härligt tjock soppa – precis som jag gillar det
Sätt på värmen och stek baconen på medelhög värme tills de är knaperstekta. En lätt middag medgnocchi blandad med en krämig sås av grädde, svamp och bacon
Kassler, skinka & bacon,. Stekt gnocchimed bacon och kryddpeppar. #gnocchi,. Barnen har varit samarbetsvilligare än vanligt, och har inte bråkat med varandra heller för en gångs skull
1 charlottenlök1 vitlöksklyfta3 potatisarHacka lök å vitlök och tärna potatisen. Tillsätt,1 burk majs (150g)5 dl buljong (jag tog min kokta renbuljong men det funkar nog säkert med grönsaksbuljong också)Låt sjuda i 20 minuter. Mixa och tillsätt 1 dl grädde och salt och peppar och jag tog i persilja också
Krydda med peppar och lagerblad. Servera knaperstekt bacon till. Hacka löken och stek den mjuk i smöret. Skala och dela potatis och palsternacka i tre delar
Skala en vitlöksklyfta och lägg med i koket. Börja med purén. Dela blomkålen i större biter och potatisen i mindre så de kan koka tillsammans och bli färdiga samtidigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.