Vi hittade detta lilla receptet som går väldigt fort (om man struntar i att göra egen gnocchi). Gnocchi di patata con salsa di pomodoro gratinati al forno 117-101
Jamie Olivers favorit. Rätten hittade han på en liten restaurang i ett av Palermos enklare kvarter. Tinade frysta räkor funkar, men färska gör rätten lyxigare
Det här är Sallad Nicoise on acid. Syrligt, salt och sött. Massor med smak. Röran kan man göra i förväg, till och med någon dag innan, sen är det bara att koka potatisen
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Koka tortellinin och kyl ner direkt i en bunke med kallt vatten. Riv mozzarellan i 2x2 cm stora bitar. Dela melonen, kärna ur och kula med hjälp av en tesked ut det mest av köttet
Gnocchi dipatate är potatispasta som framför allt görs i norra Italien. Sedan älskar de att äta dem – en stor favorit, vare sig de serveras med tomatsås och parmesanost eller med en gräddig gorgonzolasås, eventuellt med spenat i
Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Skär pancettan i 2 x 1 cm stora bitar och stek i lite olivolja tills den får fin stekyta och blir knaprig, cirka 7 minuter
Condividi. Difficoltà. Nel frattempo mettete su un fuoco una padella con dell’olio, le acciughe, l’aglio spremuto e il peperoncino tagliato grossolanamente
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.