Det här är Sallad Nicoise on acid. Syrligt, salt och sött. Massor med smak. Röran kan man göra i förväg, till och med någon dag innan, sen är det bara att koka potatisen
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Blanda samtliga gredienser och smaka av med salt och nymald svartpeppar. Låt potatissalladen stå och dra absolut minst 1 timme i kylskåpet innan servering. 3 msk dijonsenap
Första augusti idag, äntligen fredag och jag har en ledig helg att se fram emot. Ypperligt krämig och god till grillad kyckling, eller en god köttbit tillsammans med en krispig sallad
Potatissallad är himla smidigt, och det är väldigt lätt att göra en egen. Receptet är enkelt att göra mer av om du önskar och smaka gärna av efter hand och tillsätt kryddor så att du blir riktigt nöjd med din rätt
Mixa äggulor, citronsaft, senap och dill med mixerstav i en hög smal skål. 2 dl hackad dill. Dressing. Tillsätt oljan droppvis och mixa till en tjock kräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.