Glutenfri kycklingpaj
Laga hemma
Laga hemma
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12,5 dl
  • 11 dl
  • 10,5 st
  • 11 st
  • 13 dl
  • 13 st
  • 12 dlSätt ugnen på 225°. Smält smöret och låt det svalna något. Blanda majsmjöl och havregryn i en skål. Häll ner smöret och kvargen och rör om. Tryck ut degen i en pajform. Nagga med en gaffel och förgrädda sedan mitt i ugnen i 10 minuter. Strimla kycklingen. Skölj och hacka purjolöken. Värm en stekpanna med lite smör eller olja till medelvärme och stek kyckling och purjolök i ett par minuter. Krydda med salt och peppar. Kärna under tiden ur paprikan och skär den i bitar. Ta stekpannan från värmen och rör ner paprikan. Blanda sedan i crème fraîche, ägg och ungefär hälften av osten. Häll fyllningen i det förgräddade pajskalet och toppa med den sista osten. Grädda pajen mitt i ugnen i ungefär 25 minuter.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.