Tillsätt mer florsocker/kakao om den är för lös och droppvis med vatten om den är för hård. Smeten ska inte vara rinnig och inte för hård, utan bara krämig
Bröa gärna med den glutenfria mjölmixen. Det här är en riktigt mumsig kaka med mäktig chokladsmak. Om den inte behöver vara glutenfri så kan du använda vetemjöl istället för mjölmix
Låt svalna och pudra med florsocker. den andra kakan jag bakade ikväll var ett test för att se om man kan fixa en glutenfrikladdkaka lika enkelt som en vanlig
Glutenfritt,. Kladdkaka,. Jag twistade till den lite med en kolasås to die for. Glutenfritt,. Använd smör eller kokosolja och bröa med rismjöl, kakao eller kokosflingor
Underbar krämigkladdkakamed vit choklad, kokos och citron. Känn med en sticka, den ska vara kladdig. Täck kakan med aluminiumfolie om den börjar få för mycket färg
En kladdkaka ville hon bjuda på så jag köpte en ny (För mig) glutenfri mjölmix att prova. En kollega ville att jag skulle baka lite glutenfritt till ett kalas dom skulle ha och det tycker jag är kul, en utmaning så självklart sa jag ja
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
I det här pajskalet har jag använt den härliga glutenfria och Kravmärkta mjölmixen från Chrisbel´s, men du kan naturligtvis välja ditt eget favoritpajskal om du föredrar det
Ställ en en kastrull med vatten på spisen och värm upp, blanda ihop grädden och bryt chokladen i bitar och låt detta smälta ihop under omröring i en bunke över vattenbadet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.