Vispa samman ägg, "halvsmält" smör (så det lätt går att blanda ihop), yoghurt, salt och bakpulver. Häll i och blanda samman med resten av ingredienserna
Smeten ska inte vara rinnig och inte för hård, utan bara krämig. Tillsätt mer florsocker/kakao om den är för lös och droppvis med vatten om den är för hård
Rör i grädden och sedan äggen och sötning. Glutenfrikladdkaka LCHFSmält smöret i en kastrull. Blanda kokosnötsmjöl med kakao och vaniljpulver och rör ner det i kastrullen
Underbar krämig kladdkaka med vit choklad, kokos och citron. Smör och kokosflingor till formen. Lägg ner chokladen i bitar och rör tills chokladen smält
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Ställ en en kastrull med vatten på spisen och värm upp, blanda ihop grädden och bryt chokladen i bitar och låt detta smälta ihop under omröring i en bunke över vattenbadet
Jag bjöd på kycklingwok och till efterrätt blev det en glutenfrikladdkaka. Jag fyllde ju år förra veckan som sagt och då fick jag en ny kökspryl som jag önskat mig nämligen en Kitchen Aid Artisan Mixer
Smält smöret och blanda med övriga ingredienser. Smeten blir tjock, tung och kladdig. Smörj och bröa en rund form (ca 24 cm i diameter) och häll i smeten. 100 g glutenfritt basmjöl
De är glutenfria, mjölkfria, äggfria och utan raffinerat socker. Igår skulle jag ju möta upp en vän för en promenad i skogen med lite fika och kvalitetstid
Smält smöret och rör sedan samman med farinsocker, råsocker och ägg i en bunke. En av dem äter inte gluten så självklart bakade jag glutenfri efterrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.