Ändrade receptet så den blev glutenfri, så var lite osäker på resultatet. Igår provade jag att göra en Kolakladdkaka som jag har tänkt prova i evigheter
Glutenfri morotskaka med en limefrosting. 3 dl glutenfri mix. Jag blandar samman alla ingredienser och häller i en ströad form och gräddar i 30-45 min beroende på storleken på formen på 175 grader. 3 dl glutenfri mix
Kom på att jag sett en kladdkaka med skumtomtar innan jul, så det fick det bli. Hittade en påse med skumtomtar i skafferiet och funderade på vad jag skulle hitta på
Underbara helgmorgnar. Pojkvännen bestämde sig för att ställa sig och baka scones imorse. Det är något jag inte växt upp med utan gjort någon gång i hemkunskapen i skolan och testat en gång då jag minns att det gick åt helvete, haha
Mättande, dekadent och till och med nyttig… Denna supersaftiga naturligt glutenfria morotskaka är också mjölfri (fri från sädesslagen), mjölkproteinfri och bakad utan vitt socker
Det är glutenfritt, men innehåller havremjöl. Så – jag tänker att jag kanske kan köpa mig lite förlåtelse och skicka ut supermycket tack – genom det här supergoda receptet på väldigt kladdig och god – nästan kolig – kladdkaka
Rör i grädden och sedan äggen och sötning. Glutenfrikladdkaka LCHFSmält smöret i en kastrull. Blanda kokosnötsmjöl med kakao och vaniljpulver och rör ner det i kastrullen
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
200 grader för kladdig kaka i ca 20 minuter, för torr kaka ca 30 min. För muffinsplåt 200 grader i 6-8 min. 1 dl smält margarin eller flytande margarin. 1 dl glutenfri mix
Ställ en en kastrull med vatten på spisen och värm upp, blanda ihop grädden och bryt chokladen i bitar och låt detta smälta ihop under omröring i en bunke över vattenbadet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.