Detta recept kommer från Maria Blohm & Jessica Frej och jag hittade det i en av söndagsbilagorna. Jag tog espresso och la även i en nypa salt även här för en bättre smak
Foto ur boken Baka Glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter. Dags för lite sommarkänslor – jag delar med mig av ytterligare ett recept ur vår bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor & desserter
Goda glutenfriaoch mjölkfria syltgrottor. Glutenfritt/ mjölkfritt/Lchf den. Idag satt jag ute i vår lilla trädgård på jobb och drack efter-lunchen-kaffe
Jag gillar kladdkaka och jag gillar mazarinkaka. Mazarinsmaken (det vill säga bittermandelarom) är så gott att blanda med flera olika smaker, varav en är just choklad (hallon, blåbär och banan är andra smaker som är toppen
Rör smör och socker. Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten omväxlande med grädden. Fördela smeten i muffins formar och stick ner äppelskivor som doppats i kanel/sockerblandningen
Glutenfritt långpannebröd med oilvolja, timjan och flingsalt. Glutenfritt bröd/bullar den. Brödet passar bra att skära i fyrkanter och servera till soppa eller att ha på buffebordet i jul
Rör ihop socker och smör. Tillsätt sedan vaniljpulver och bakpulver. Tillsätt sedan mjölmixen och arbeta till en fin deg (enklast är att använda händerna)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.