Och om man bara är flitig och rör ordentligt med en halvtimmes mellanrum tillglassenfrusit, så blir den sådär len och krämig som köpeglass, bara ännu godare
Vad bättre då än att kunna göra en sorbet som funkar för alla ifamiljen, utan socker eller annat oönskat som kan finnasiköpeglassar och som du mixarihop på någon minut
Sagt och gjort, jag, eller hushållet, är nu stolt ägare till en glassmaskin. Och så ska jag nog satsa på litemindre med grädde och spä med antingen mjölk ellergrekisk/turkisk yoghurt
Generellt kan man göra nyttigglass genom att mixa kvarg med bär eller frusen frukt. Frusen banan är annars en grym bas, man behöver varken kvarg eller kokosmjölk till det
Jag är inte van vid så lätt och lite mat men nu känns det såå mycket bättre och jag blirverkligen mätt på det jag äter och mår bra, dessutom har jag nog inte gått ner något iviktheller och det ville jag inte
Alltså det här med glass gjord på frysta bananer, är inte det bara för gott. Den här godingen gjorde jag som kvällsmat eller större kvällsmål när jag kom hem sent en kväll från jobbet och var väldigthungrig
Konsistensenblirintelika len och krämig som traditionellglass utan är liteisigare som sorbet, vilket dock passar underbart gott med den fräscha syrliga smaken från rabarber eller lemon curd
Det handlar inte om att jag ska ge dem bra ellerdåligt samvete utan att jag vill ge dem en möjlighettill att reflektera över sina nuvarande och kommande handlingar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.