Glass i stooora lass
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Grundrecept semifreddo, 8-10 pers
  • 4 ägg, separerade
  • 2 msk + 2 msk strösocker (vill ni ha sötare glass så ta i mer socker)
  • 1 vaniljstång, fröna
  • 2 dl vispgrädde
  • 3 dl matyoghurt (10 %)
  • Jordgubbssås, räcker till 1-2 satser semifreddo (beror på hur mycket rippel du vill ha i glassmeten)
  • 1 liter jordgubbar, i små bitar
  • 1 ½ dl strösocker
  • ½ dl vatten
  • Enkel chokladsås, 6-8 pers 1 dl strösocker
  • 1 dl kakao
  • 1 dl vatten
  • ½ krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.