) Det är nämligen dags för årets sistasillinläggningoch det blir alltså klassikernlöksill, en gammal goding som viinte fått med ivårtsillskafferi förrän nu
Därför blev vi extra glada när vihittade ett nytt recept med tonfiski Remsans bistro. Genast ledde det till en djupare diskussionivårt kök, hur är det med vatten kanske vi måste ta med det, kan jag verkligeninte leva ett helt liv utan ostbågar, "men citron som är så gott måste ju vara med fast man blir ju inte mätt på det direkt" och kanske vi kan ta hela maträtter istället för enstaka ingredienser
Ja, det är faktisktintesvårare än så. Dessutom sken solenin genom köksfönstret (trots oputsat glas) och det blev ännu roligare att stå i köket och pula
Rostad baguette med ärtcrème ochskinka. Smaka av med salt och peppar. Busenkla tilltugg som smakar suveränt till rosén - lite söta ärter i skön kontrast till den salta skinkan
Doften är stor ochfruktig med tydligainslag av vitapersikorochmineral. Idag orkade jag lyfta mitt lata arsel och masa migivägtill en matbutik för att köpa en citron
Dock börjar saknaden efter mina vasapojkar växa mer nu när våren kommer och får mig att tänka på förra vårenoch hur mycket studentpepp ochfjärilari magen det var då
Våfflor är härligt att äta både till kaffet med lite färska bär ochvispad kokosmjölk eller lite grädde, med en god röra som gör våfflan litematigareoch då passar bra som mellanmål, lunch eller som igår, för oss här Under vårt tak, ett lyxigt fredagsmys
Äntligen är det sommar och då blir suget efter att göra utflykter och en massa god picknickmat. Här kommer några förslag på plockmat att ta med på en trevlig sommarutflykt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.