Ugn. 175º. Koka pastan enligt förpakningen, låt vattnet rinna av pastan i en durkslag. häll tillbaks den i kastrullen (ej på varma plattan), häll över 75 g smält smör över dem och blanda
Idag damp ett bokfynd från nätet ner i brevlådan. ”Carl Butler i grekiska kök” från 1997. En kokbok och reseskildring där Calle återbesöker favoritplatser, olivodlingar, vingårdar, bagerier och bjuder på de grekiska recept som han älskade
Där finns tavernan Asteria och det bästa man kan äta där är, enligt mina barn, makaronigratängen pastitsio och enligt mig och min man långlagad kaningryta, stifado
Där finns tavernan Asteria och det bästa man kan äta där är, enligt mina barn, makaronigratängen pastitsio och enligt mig och min man långlagad kaningryta, stifado
Där finns tavernan Asteria och det bästa man kan äta där är, enligt mina barn, makaronigratängen pastitsio och enligt mig och min man långlagad kaningryta, stifado
1. smält 2 msk smör i en kastrull och blanda ner den nykokta pastan så att den blir blank. Vispa äggvitan till hårt skum och rör ner den och riven ost i pastan
1. Smält 2 msk smör i en kastrull och blanda ner den nykokta pastan så att den blir blank. Vispa äggvitan till hårt skum och rör ner den och riven ost i pastan
Smält 2 msk smör i en kastrull och blanda ner den nykokta pastan så att den blir blank. Vispa äggvitan till hårt skum och rör ner den och riven ost i pastan
Stek löken och kycklingfärsen i oljan. Häll i vinet och tomaterna. Smaksätt med persiljan, salt och peppar och låt köttfärsröran stå på svag värme i ca 15 minuter
Smält 2 msk smör i en kastrull och blanda ner den nykokta pastan så att den blir blank. Vispa äggvitan till hårt skum och rör ner den och riven ost i pastan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.