12-14 kokta kalla potatisar. 2-3 dl riven ost. Förbered gärna potatisen några timmar innan. Skala och koka potatis gärna en mjölig sort som King Edvard
Jag gjorde en riktigt god moussaka för några dagar sedan á la Viktväktar-style. 7-10 potatisar (beroende på storlek). 7-10 potatisar (beroende på storlek)
Varva köttfärssås och aubergine i en lätt smord ugnssäker form. Servera moussakan med en grönsallad. Skölj och skär auberginen i ca 1 cm tjocka skivor. Stek auberginskivorna i resten av olivoljan i en stekpanna ca 2 min per sida
Här kommer min variant av moussaka som görs med potatis. Denna rätt kallas även ibland potatismoussaka eller svensk moussaka Den är verkligen jättegod och passar perfekt att göra om man har kokt potatis över
TwitterFacebookTumblrE-postGillaGilla Laddar. Rätten ska ju likna lasagne men har aubergineskivor istället för pastaplattor som bottnar, och fy tusan så gott alltså
Jag tycker om att äta enligt GI-metoden. Dessutom gick det väldigt snabbt att tillaga. Det är inget jag gör dagligen, men några gånger i veckan blir det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.