Blanda vatten och socker i en kastrull. Pressa ner juicen från de två citronerna. Låt koka utan omrörning i ca 10 min eller tills blandningen fått en sirapslik konsistens
Mixa soppan slät med mixerstav, smaka av med vinäger, salt och smör. Koka upp och servera med toast. Blanda getost, kesella och svartpeppar med i en gaffel i en skål
Först ut var en getosttoastmed rabarber och rosmarin. Fast jag inte (än i alla fall) är någon större favorit av just getost, så var detta riktigt gott med spännande smaker
Vill man äta varma mackor de luxe ska man pimpa dem med getost och sparris. Detaljerade receptinstruktioner känns överflödiga, det enda man behöver göra är att hälla olivolja på några skivor lantbröd, snabbfräsa lite sparris i en stekpanna och sedan lägga sparrisarna på brödet, och avsluta med att smula över getost
Pensla medcitronsirap Bred på ett lager med citron cheesecake frosting. Själva innehållet är oxå perfekt för sommaren tycker jag då den vita sammetsbottnen är lätt och sedan fylld med syrlig citron, en favorittårta för mig helt enkelt
Det blir "bara" gamla favoriter såsom getosttoast och oxfilé med whiskeysås. Här hemma har maken och jag precis kommit in från en långpromenad och så småningom ska jag börja med middagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.