Att göra eget kebebkött är galet kul. Visste ni att det är spiskumminen som ger den där kebabsmaken. Gör du den själv slipper du dessutom att få hela rätten nerdränkt i kebabsås, vilket är kännetecknget för en köpekebab av klass – så sjukt ofräcsht
Tyvärr så avslöjades mina körsbärslögner varje gång genom att det, som fotspår efter mina strapatser i trädgåden, mellan grässtrån och klöver även började dyka upp små körsbärsplantor
Denna dagen hade vi tre barn vid bordet och bara ett av barnen åt olivmajonäsen, dock vid sidan om. Blir nästan alltid att mina laxburgare får asiatiska smaker, vilket kanske inte är så konstigt eftersom vi har en förkärlek till dessa kryddor som ni vet
Ni som följer mig på Facebook vet ju att jag brottades med en "superdeg" i helgen. God morgon degen. Rör samman degen med en träslev (det var det alldeles för mycket deg för, jag körde med degkrokarna på elvispen)
Jag hade turen att vinna den hos bästa tävlingsbloggen Finaste Mattan. Det blev jättegott och det kommer jag att använda igen, tips om du som jag älskar kombon chili & choklad
Sikta samman vetemjöl, bakpulver och salt två gånger. Kärlek, nål och tråd. Ner i äggulorna, vispa ner vatten och vaniljsocker och socker/kakaoblandningen på medelhastighet
Kärlek och tankar från Sofiabakar till alla de drabbade och deras familjer i Norge. ) en extra kram till mina underbara norska väninnor Iren Fladmark och Siri Broberg
Rullader vinner också nästan på att serveras dagen efter, så kokar man dem på en ledig dag har man sen en hel gryta full med möra fyllda rullader att ta fram efter jobbet
Idag testade jag att göra sufflè för första gången. Hur många gånger har man inte hört att det ska vara så svårt att göra sufflè, när det i själva verket var hur lätt som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.