Att göra eget kebebkött är galet kul. Visste ni att det är spiskumminen som ger den där kebabsmaken. Gör du den själv slipper du dessutom att få hela rätten nerdränkt i kebabsås, vilket är kännetecknget för en köpekebab av klass – så sjukt ofräcsht
Vispa ner ägget och kryddor, tillsätt köttfärsen och blanda ihop allt. Jag använder mig av ett matskedsmått när jag rullar bullarna, har en sån fiffig som är rund i botten och det blir jättefina bullar
Jag själv har också hunnit med att träna och trots att jag dragit ner lite på maten igen för att hålla formen till Fitnessfestivalen så känner jag mig riktigt pigg och stark i kroppen
Det är anledningen till att det inte dyker upp någon julmat på min blogg. Däremot gjorde jag köttbullar häromdagen, och det kan ju allt tyckas vara lite juligt
Vad säger ni om jag tar och slänger in ett godisrecept till. Äh. Jag ville spinna vidare på tankarna med smaker som passar fint ihop enligt mina smaklökar
Forma degen till små bollar på ett bakplåtspapper. Här kommer en gammal favorit. Om ni gillar Ben & Jerry’s cookie dough glass så kommer ni älska dessa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.