Dags för ett nytt brödrecept. De här naturligt glutenfria frallorna blev riktigt bra. Saftiga och goda. Jag höll medvetet ingredienslistan kort för att skapa ett så enkelt vardagsbröd som möjligt
[I samarbete med Svensk fågel]. Parmesankyckling med ugnsrostade grönsaker och chilikräm. Lite pärlcouscous kokade guldgula med gurkmeja och kikärtor och sedan blandade med grönsakerna
Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. Inflammation är kroppens eget sätt att skydda sig genom att göra sig av med patogener, skadade celler och andra irritanter för att påbörja läkningsprocessen
I påskas var vi hemma hos våra bästaste vänner Björkarna (de heter Björkenäs och går därför under smeknamnet björkarna - eller Björkemos men det är en annan historia) och satte i oss en hel massa god mat från buffén som de hade dukat upp
Med frysen full av rabarber från familjens rabarberodling, och vårpirr i hela magen. då är det svårt att låta bli att göra någonting roligt av de långa, ljuvligt rödgröna stjälkarna
Den färdiga surdegsgrunden förvarar vi alltså i kylen tills i morgon kväll då vi ska sätta igång att baka med den (vi väntar in eventuella eftersläntrare och surdegar som inte riktigt kommit igång)
Härliga midsommar. Tjingeling. Tittar in för att önska er alla en härlig dag. Tänk det ser ut som att vi får en fin midsommarafton trots allt, solen lyser och det är varmt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.