En fantastiskt smaskig liten godbit som går väldigt snabbt att baka. Skickar med ett recept på en Chokladsmörkräm som är himmelskt god men bilden (längst upp på fatet) visar snabbversionen
Köttfärssås gör jag ofta, och det blir nio gånger av tio samma variant. Det beror på att den är god och att jag i princip kan göra den med förbundna ögon och utan någon som helst tankeverksamhet
Men sen blir det nog lite gofika med morots- och rödbetskaka som jag gjorde i förrgår. God kväll. Här har jag precis lagt Elsa efter en liten onsdagsmiddag med lilla familjen
Ända sedan jag såg det här receptet hos Matplatsen i somras så har jag varit sugen på att testa. Efterrätter som kan förberedas och förvaras i frysen och sedan tas upp vid behov är alltid lika bra
Att ha en allergi eller intolerans mot vissa livsmedel kan vara knepigt. På senaste år har det kommit fler och fler alternativ i butikerna och det märks att efterfrågan är stor
Vid 68 grader tar du ut den och låter eftervärmen få den över 71 då det är garanterat klart att äta kycklingen. 71 då det är garanterat klart att äta kycklingen
När det svalnat, ställ in i kylen, håller garanterat längre än vad det tar för dig att äta upp det. Chili är gott till väldigt mycket, och i inlagd form blir det än mer användbart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.