Morotskaka är ju definitivt en favorit. ) Gillar stora saker i Kitchen Aid och små. Vispa olja och socker tills det blir vitt, i med morötter och ägg, kryddor och bakpulvren
Tina FallgrenE saftig och god morotskaka är svår att motstå. Så i det här receptet har jag lagt till lite så att man dels får mer glasyr och dels använder upp hela burken med philadelfiaost
smör och ströbröd till formen. Alltså denna morotskaka blev bara för gott. Vispa ägg och socker pösigt. Tycker faktiskt att denna frosting med lime i är godare än den vanliga morotskaka man gör
Mättande, dekadent och till och med nyttig… Denna supersaftiga naturligt glutenfria morotskaka är också mjölfri (fri från sädesslagen), mjölkproteinfri och bakad utan vitt socker
Morotskaka är gott och raw morotskaka är ännu godare. Pressa ut överflödig vätska ur morötterna (i ett glas, finfin morotsjuice att dricka blir det) och lägg det rivna i en skål
så idag när jag jobbat hemifrån och väntat på att en massa uppdateringar och program installerats på alla datorerna (japp tro det eller ej men det finns vänta tid däremellan) så har jag bakat, varit bra samtidigt att komma upp ifrån köksstolen som jag sitter vid när jag sitter vid datorn, den är ju inte direkt så bra ergonomisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.