Vi är numera trogna kunder till Linas matkasse. Jag tycker oftast att maten är riktigt bra och smidigheten i att få allt planerat och leverans till dörren gör att det är ett bra alternativ för oss just nu
För några år sedan blev jag serverad denna sill av en kollega och trots att min inte så stora förtjusning av denna för så många delikatess inte är så stor brukar jag alltid smaka en liten bit
Börja med att bryna högreven med smör och rikligt med salt samt vitpeppar så den får färg runt om. Lägg i hälften av grönsakerna i grytan, lägg köttet på och resten av grönsakerna ovanpå
Kakorna innehåller mycket socker och blir därför lite knäckiga i konsistensen. Kakorna pöser upp under gräddningen för att sedan sjunka ner och bli de lätt krackelerade seg-hårda formkakorna
Frikadeller. Jepp, jag erkänner att bara namnet frikadeller gör att jag ryser. Jag har alltid avskytt frikadeller och har vägrat befatta mig med det i mitt kök
Gör då istället frikadeller, då slipper man i alla fall själva stekandet. Ingredienser frikadeller. Tycker ni det är jobbigt att rulla och steka köttbullar
Lägg ner frikadellerna i den kokande såsen, några i taget, så att såsen kokar under tiden. Vänd runt dem med en slickepott och låt frikadellerna sjuda, ca 5 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.