Årets julgodis-tillverkning är minst sagt i full gång här hemma. Fudge har blivit lite av "årets grej" denna jul och jag kan verkligen rekommendera det till er alla
Här kan du följa 175 grader på Instagram. Visst, tiden mellan hägg och syrén var kort i år. Men tiden mellan syrén och midsommarblomster – vad hände med den
Idag har jag bakat småkakor. För vet ni. Imorgon firar P4 Kalmar 35 år och då är det småkaksfest i Martin (Halv 8 hos mig/Kallskänken/Receptfritt) Nilssons trädgård mellan klockan 10-13
Vad man än tänker ha på sitt julbord, klassiskt julbord, kalkonjulbord eller något helt annat så tycker jag ändå den gravade laxen är given på julbordet
Hade jag bakat en massa sorter i flera dagar (som jag brukar göra) hade frysen varit full med kakor och jag hade nog inte kunnat motstå frestelsen och hade tänkt alldeles för ofta "Ska bara ta en liten"
De här tre sorterna gjordes förra julen på min och Martinas julstökskväll. Ända fram till något år sedan så tyckte jag att sill var en av de värsta sakerna på julbordet, det smakade ju hemskt
Såhär i mellandagarna är det dags att fundera på hur mycket mer man kan äta innan man spricker. Jag tänker förstås på vad man ska trycka i sig på nyårsafton
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.