Jag hoppas på att jag kommer att må bra, för jag hatar att må illa och ha yrsel. Idag ska jag över till grannen en sväng och baka lite matbröd men först tänkte jag att jag skulle dela med mig av en gammal favorit
Det finns många fiskar som är lämpade att grilla precis som de är men så finns de dem som inte riktigt håller ihop när de läggs på grillen och då kan man göra ett paket av folie/smörpapper som fisken läggs i innan den hamnar på grillen
Luomu-Markku står varannan lördag (varje lördag på sommaren) på Salutorget och säljer rotsaker, grönsaker (det som råkar vara i säsong just då) ägg och olika mjöl och gryn
Följ instruktionen på paketet för hur quinonan ska kokas, jag har nog inte en optimal metod. Å ena sidan älskar jag hur de ser ut, formen, färgen, de vackra mönstren och skiftningarna i skalet och fruktköttet i olika orangea nyanser
Den här är gjord på lindt-choklad och toppad med flingsalt vilket är en magisk kombination. Den här desserten gör man i små ugnssäkra portionsformar och det bästa av allt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.