Dragon är en av mina favoritkryddor, så när jag såg det här smarriga receptet på kyckling i dragonsås med knaperstekt bacon till var jag bara tvungen att laga det
Men det var inte det jag tänkte delge er idag, egentligen,utan gårdagens middag. Igår åt vi som sagt den omtalade chipsgratängen som jag hittade här --->
Jag köpte med mig ett paket shiratakinudlar när jag inhandlade gårdagens mat. Låt fräsa i 3-4 min. Vi åt ju två stycken goda rätter igårkväll och här kommer den första
Jag stekte min klippta lövbiff ca 1-2 min på hög värme. Igår hade vi lövbiff i kylen som behövdes ätas opp, så det fick bli pasta med krämig sås med lövbiff och champinjoner
När jag kom hem från jobbet igår kväll blev det hemmagjord pizza till middag/kvällsmat. halva med kebabkött och halva med grillad kyckling, ananas, banan, jordnötter och curry
Gårdagens snabba gröna middag med varmrökt lax passar in i kategorin "må bra", eftersom fisk är en bra källa till vitamin D, vitamin B12, protein, selen och jod. Och dessutom innehåller fet fisk, det vill säga lax, inlagd sill, böckling och makrill, de viktiga omega-3 syrorna som är bra för hjärta, hjärna och syn. och koka under lock på svag värme i ca 5-8 minuter. ca 5-8 minuter
06 Sep. 10. 02. Twitter. Facebook. Gårdagens brunch. 0kommentarer. Från solsken och värme till spöregn och kyla. Igår satt vi ute utan jacka och åt brunch i solen till skillnad från idag då det bjöds på spöregn istället
Fläskfilé glazad med Red Hot Chili glaze (från Santa Maria) och sedan grillad i halvorGrillat grönsaksspett med paprika och champinjonerKrämig potatis- och bönsalladPotatissalladen bestod av kokt och avsvalnad färskpotatis delad i halvor och blandad med en hemmagjord majonnäs, kokta sockerärter (slut på färska, men hade varit godare, och då hade de fåtts strimlats) och avrunna och sköljda stora vita bönor
Jag hade bjudit in mina stamgäster - mor och far - som är ett tacksamt sällskap. och om du lyckas koka en burk med kondenserad mjölk - dulce de leche - så kan man även använda den som kolasås på glassen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.