Idag gästas bloggen av ytterligare en av mina kollegor, söta Anastasia. Hon kommer idag att bjuda er på grekiskt och har vi lite tur så återkommer hon med även något libanesiskt recept
Då var det dags för ett nytt gästbloggsinlägg. Denna gången har jag äran att presentera Rebecka Nord, kreatören bakom instagramkontot Chlorophilled och det lilla kallköket Crude Cuisine, tillika matnörd, rawfoodkock och utbildad kallskänka
1300–400 g räkor med skal. 11–1 ½ tsk finhackad röd chili. 14–5 msk repade oreganoblad. 11–1 ½ färsk basilka. 1800 g färsk– eller delikatess potatis. 11 ½–2 dl oliver . 1500 g färsk– eller delikatesspotatis
Jag har alltid varit intresserad av mat – både att laga den och äta den – och till en början startade jag min blogg för att jag ville ha ett bra ställe att samla mina recept på
Nu finns mitt gästinlägg upp hos Från sött till salt. Då Ulrica själv inte har någon grill önskade hon ett grillrecept så där bjuder jag på grillad lammytterfilé med smarriga tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.