Om man väljer att servera en förrätt på sin påskmiddag vill man så klart att den ska vara vårig. En bra förrätt som går att förbereda i god tid är sparrissoppan
Det föll nämligen på vår lott att prova några av rätterna från deras två olika menyförslag, båda framplockade av "Årets kock" Viktor Westerlind och Klas Lindberg
Skär ut fyra rundlar ur formfranskan, lika stor diameter som på getosten. Så här två dagar innan årets sista dag bjuder jag på några förslag som jag har haft med här på bloggen tidigare och kanske kan passa på nyår
Det börjar dra ihop sig till både jul och nyår och det är mycket som ska planeras och fixas. Tillsätt det kokheta kaffet, om det är för kallt så smälter inte chokladen
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.