7 December 2015 - två förslag på efterrätter till nyårsmenyn
ANNICA
ANNICA
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g mörk choklad
  • 2 msk apelsinskal
  • 2 st äggulor
  • 0,5 dl starkt
  • Chokladfondant
  •  
  • Ingredienser
  • 4 msk strösocker
  • 2 hela ägg
  • 2 äggulor 100 g smör
  • 100 g mörk choklad (70 %) med mint eller apelsinsmak
  • 2,5 dl vetemjöl
  •  
  • Till servering
  • 12 hallon 8 björnbär citronmeliss
  • 2 tsk florsocker
  • 0,5 del hallonsylt
  • 1 msk vatten
  • muffinsformar eller silikonformar (ej räfflade)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.