Att tiden rusar på visar också att det i dagarna är hela fyra år sedan jag började blogga. Fyra år. Så fort jag börjar på ett inlägg ploppar det upp idéer för fyra inlägg till
Vill du ha lite inspiration vilka kakor du skall göra inför höstens kräftskivor, födelsedagar eller bara för att det är gott - här kommer mina fyrafavoriter -
Den här storfavoriten tog hem en jordskredsseger med fyra gånger fler besökare än tvåan. Nu när ett nytt år har börjat så tänkte jag att jag skulle sammanställa ERA favoriter från förra året
God kväll vänner. Jag har så mycket att göra med rättningar nu inför terminens slut, så jag hinner inte riktigt skriva ett långt inlägg så därför bjuder jag er på en favorit från förra året (tror inte att ni är så ledsna för det, för dessa är verkligen helt UNDERBARA)
Alla rätter i Årets kock inspirerade mig. Men den här rätten är ändå väldigt speciell för mig. Fredrik Lagberg på vackra Görvälns slott, blev Folkets favorit med den här vackra rätten
Frukt är inte godis. Men den kan bli, om man bara introducerar den för rätt vänner. I år fyller jag påskägget med lite nyttigare, men inte mindre goda, sötsaker
Så fort det går för fyra härliga dagar att försvinna. Receptet som är Paolo Robertos är beräknat till fyra personer, men det skulle blir på tok för stora portioner tycker jag, men tillhör ni dem som hellre äter mer dessert än middag så kanske ni ska beräkna att receptet räcker till färre än vad jag har angett
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Godaste förrätten, 1 bricka till fyra. Årets godaste förrätt. En skön söndag med träning och god mat, för mig är det lycka att få stå länge och göra mat och baka
Hela förra sommaren körde jag med min grillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men i år gapar kylen tom på sådan marmelad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.