Täck medfolie och låt den sedan få stå och dra tillsigi några timmar, elleröver natten. men det är så roligt att vara tillbaka och se att nifortsätter att kikain, lämnar kommentarer och dessutom blirfler och fler som hittarhit
till SP för det matfett du användervidstekning av kyckling och vitkål. Hoppas det inteblir kallare i natt så det blir halt imorgon, vi har ju inte bytt tillvinterdäck än
Börja med att sätta på vattnet tillpastan och koka pastan enl anvisning på förpackningen. Serverakycklingröran på pastan och riv eventuellt litemerpecorino ost över det hela
Häll av pastan och lägg i matlåda eller på tallrik, häll överpastasåsen och serveramed kvartade coctailtomater, lite grönt och ev någon kub med fetaost
Maträtten bestod av färskpasta (som faktiskt var förvånansvärt fritt från konstigatillsatser, positivöverraskning) och stekt lök, kyckling och tomatbitari sås av grädde, soja och vitlök
Nåväl, tycka vad jag vill så är jag uppe i alla fall och om en timme ska jag hämta upp ett litet gäng kollegor utanför jobbet som jag ska spendera dagen tillsammansmed
Häll på grädde och rör nerdijonsenap, sjud tills såsen kokat ihop något. Skär kycklingenimindrebitar och stek tillsammansmed lök och vitlöki fettet från baconet
Serveratill t ex ris och stekt anka ellerkyckling. Tillsätt de övrigaingredienserna. Vill man ha paprikan mjukare kan den fräsas upp ilite olja innan den tillsättsi såsen
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) bliröver från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraichei en härlig sås tillpasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.