Det är alltid lika spännande att ta en titt på bloggens statistik i slutet av året. Som ni märker är det främst bakningsrecept i listan, det beror förmodligen på att jag ofta delar mina bakningsrecept i bakningsgrupper på facebook
Skapelse i form av en terrinliknande matta av salmalax och pilgrimsmussla - med vackert kantade fält av något vi som var påårets kock känner igen - purjolöksaska
Fisksoppa påårets varmaste dag. Nu har vi ju så många sociala nätverk där man kan visa vad man tycker och påverka beslut men det är ändå en hel del som demonstrerar första maj
Häll såsen över sillfiléerna på fatet. Lägg crème fraiche i en spritspåse. 1Mörk senapssås0,5 dl senap, original 0,5 msk senapspulver 3 msk rödvinsvinäger 1 espresso 100 g farinsocker 1 tsk bruna senapsfrön 1 tsk gula senapsfrön 2 tsk soja 1 dl oljaSkär sillen fint och lägg ut den på ett fat
Ostfyllda viltfärsbiffar med ragu på bladspenat. Mest på grund av att han har svårt att hålla sig ifrån socker, så vikten har pendlat upp och ner ett antal gånger under våra år tillsammans
Husmor Lisa är en av några officiella matbloggare som ska följa Årets kock och den råvara som kockarna har fått skapa sina fantastiska recept på är hängmörad ryggbiff från Gotland
Idag damp den första bokreakatalogen ner på hallmattan, Akademibokhandeln som kom först. Men har redan varit ute på nätet och förhandsbeställt Mina favoriter i år
Som ett led i mitt Årets kock-bloggande fick jag prova ÅK-creme fraichen skapad av förra årets vinnare Tomas Diedrichsen och den har smak av rostad vitlök och timjan
God fortsättning på det nya året. Då skulle de köpas smällare och ”getingar” och det var både roligt och spännande att stå ute på gården och tända på och springa fort därifrån
Lyssnar på jämförelserna påårets sill jämfört med förra årets sillsmak, ingenting slår ju iallafall en hederlig löksill och varför inte ta en nubbe på det, sålänge det inte är beska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.