1 Mörk
senapssås0,5 dl senap, original 0,5 msk senapspulver 3 msk rödvinsvinäger 1 espresso 100 g farinsocker 1 tsk bruna senapsfrön 1 tsk gula senapsfrön 2 tsk soja 1 dl oljaSkär sillen fint och lägg ut den på ett fat . Mörk senapssås
Blanda alla ingredienser till senapssåsen och vispa i oljan i en tunn stråle. Häll såsen över sillfiléerna på fatet. Spara såsen som blir över. Servering
Hacka dill och skär gräslök. Fintärna saltgurkorna. Lägg crème fraiche i en spritspåse. Garnera sillfatet med dill, gräslök, saltgurka och spritsa crème fraiche över.
Idag får du mitt bästa recept på inlagd sill. Julsill. Jag har dragit ner på sockerhalten i det här receptet och du som vill byter ut sockret mot den sötning du föredrar
Det är alltid lika spännande att ta en titt på bloggens statistik i slutet av året. Som ni märker är det främst bakningsrecept i listan, det beror förmodligen på att jag ofta delar mina bakningsrecept i bakningsgrupper på facebook
Midsommarafton närmar sig med stormsteg och jag har tillsammans med Klädesholmen Sill (läs mer här) tagit fram två recept påmatjessill som passar finfint till midsommarbuffén
Med Folkets favorit i Årets kock, Fredrik Lagberg vid rodret och med fokus på svenska smaker äter du helt utan att överdriva osannolikt gott i den guld-gråa slottsmatsalen
Fisksoppa påårets varmaste dag. Nu har vi ju så många sociala nätverk där man kan visa vad man tycker och påverka beslut men det är ändå en hel del som demonstrerar första maj
Då var det äntligen dags för omröstning av ”Årets finaste sommartårta”. Lämna din röst här i kommentarsfältet med det nummer på tårtan som du tycker ska vinna
Fina alkoholfria alternativ från Kiviks nu på Systembolaget. Kiviks Musteri Årets Skörd Gravenstein, Cox Orange/Belle de Boskoop och Ekologisk äpplemust, 75 cl och 33 SEK
Ostfyllda viltfärsbiffar med ragu på bladspenat. Mest på grund av att han har svårt att hålla sig ifrån socker, så vikten har pendlat upp och ner ett antal gånger under våra år tillsammans
Sitter och lyssnar på mattrender på Arlas pressfrukost påÅrets Kock. Det är underbart att detta nu syns på svenska gourmetkrogar och att unga i hela landet ägnar sig åt inläggningar
Husmor Lisa är en av några officiella matbloggare som ska följa Årets kock och den råvara som kockarna har fått skapa sina fantastiska recept på är hängmörad ryggbiff från Gotland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.