Årets sill på Långbro 2019
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 inlagda sillfiléer
  • 11 knippe dill
  • 11 knippe gräslök
  • 12 saltgurkor
  • 10,5 dl crème fraiche
  • 10,5 dl senap, original
  • 10,5 msk senapspulver
  • 13 msk rödvinsvinäger
  • 11 espresso
  • 1100 g farinsocker
  • 11 tsk bruna senapsfrön
  • 11 tsk gula senapsfrön
  • 12 tsk soja
  • 11 dl olja
  • 18 inlagda sillfiléer 1 knippe dill 1 knippe gräslök 2 saltgurkor 0,5 dl crème fraiche
  • 1 Mörk senapssås0,5 dl senap, original 0,5 msk senapspulver 3 msk rödvinsvinäger 1 espresso 100 g farinsocker 1 tsk bruna senapsfrön 1 tsk gula senapsfrön 2 tsk soja 1 dl oljaSkär sillen fint och lägg ut den på ett fat . Mörk senapssås
  • Blanda alla ingredienser till senapssåsen och vispa i oljan i en tunn stråle. Häll såsen över sillfiléerna på fatet. Spara såsen som blir över. Servering
  • Hacka dill och skär gräslök. Fintärna saltgurkorna. Lägg crème fraiche i en spritspåse. Garnera sillfatet med dill, gräslök, saltgurka och spritsa crème fraiche över.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.